Carla Gerritsen

Specialisme(n): Cognitieve gedragstherapie, Schematherapie, Oplossingsgerichte therapie, EMDR, Psychologisch onderzoek, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ, eHealth, Positieve psychologie, ACT

Na mijn universitaire opleiding tot psycholoog heb ik diverse cursussen gedaan, o.a. op het gebied van cognitieve gedragstherapie, schematherapie, EMDR en ACT, en in 2015 volgde de opleiding tot GZ-psycholoog.

Ik heb ervaring opgedaan met groepstherapie en individuele therapie in deeltijdbehandelingen, en ben de afgelopen 11 jaar werkzaam geweest in een ambulante setting waar ik voornamelijk in de SGGZ werkzaam ben geweest. Sinds januari 2020 ben ik werkzaam bij Vitaal GGZ, locatie Nieuwegein.

Als psycholoog vind ik het belangrijk om cliënten een veilige omgeving te bieden. Ik vind het een voorrecht om een poosje mee te mogen wandelen met mensen op hun levenspad, om samen klachten(patronen) te verhelderen en tot een passende behandeling te komen. Ik streef naar een persoonlijke aanpak waarbij ik graag een behandeling op maat bied. Ik maak gebruik van diverse evidence based technieken, onder andere uit de cognitieve gedragstherapie, schematherapie, ACT en EMDR.
BIG-nr. 09923978825