Eline Last

Specialisme(n): Cognitieve gedragstherapie, Oplossingsgerichte therapie, EMDR, Psychologisch onderzoek, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ, Positieve psychologie, ACT

Ik ben GZ-psycholoog en 17 jaar werkzaam in de ggz. Wat ik in behandelcontacten heel belangrijk vind, is dat iemand zich gezien en gehoord voelt. Een behandeling is iets wat je samen aangaat. Ik kan niet andermans problemen oplossen maar wel helpen inzicht te krijgen en tools aan te reiken om verandering aan te brengen. Ik werk niet vanuit één behandelmethodiek maar pas toe wat er bij jou past. Er wordt niet alleen gepraat, maar ook voelen van wat er in je leeft is van belang. Hierbij gebruik ik onderdelen uit de Cognitieve Gedragstherapie, Mindfulness en Acceptence and Commitment Therapy. Ik heb veel ervaring met mensen met angstklachten, somberheid, autisme en onverklaarde lichamelijke klachten.

Ik ben moeder van een tienerdochter en woonachtig in Apeldoorn. Lang heb ik in een grote GGZ-instelling gewerkt en nu op twee plekken in een kleinschalige praktijk. Ik probeer altijd naar het positieve te kijken en ook de kleine dingen te waarderen. Ook zelf heb ik ondervonden dat tijd nemen voor wat er in mijn leeft, wat ik vind en wat ik wil heel belangrijk is. Met daarbij rustmomenten inlassen en niet altijd maar doorgaan, dit doe ik onder andere door te wandelen in het bos.
BIG-nr. 29922482325