Erik de Jager

Specialisme(n): Cognitieve gedragstherapie, Schematherapie, EMDR, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ, Positieve psychologie, ACT

Ik ben GZ psycholoog en heb meer dan 25 jaar in de psychiatrie en verslavingszorg gewerkt, met jongeren en volwassenen, individueel en met groepen.

ik vind het belangrijk dat mensen zich veilig voelen, om samen te kijken waar de schoen wringt en wat we er aan kunnen doen. Vaak helpen adviezen, vaak ook meer inzicht in oude aangeleerde patronen; én verandering vraagt inzet en moed om dingen anders te gaan doen, zodat je weer zelfstandig verder kunt.

Ik maak o.a. gebruik van CGT, ACT, Schematherapie, Mindfulness en Compassietraining, oplossingsgerichte therapie en positieve psychologie.

De laatste jaren heb ik me extra geschoold in trauma behandeling en heb er veel ervaring mee opgedaan. Ik ben inmiddels EMDR practitioner.
Ik ben nog steeds onder de indruk van de inzet en moed van clienten en de resultaten die dit oplevert! Het is fijn om oude ballast achter je te kunnen laten zodat je weer meer ruime en energie hebt om het leven verder aan te gaan.
BIG nr 79050535225