Birgit Lingeman - van Roij

Specialisme(n): Cognitieve gedragstherapie, Schematherapie, EMDR, Traumabehandeling, Diagnostiek, Narratieve exposure therapie (NET)

Ik werk als GZ-psycholoog bij Vitaal GGZ in Lunteren, waar ik me met veel passie richt op diagnostiek en behandelingen. De afgelopen jaren heb ik binnen verschillende organisaties ervaring opgedaan in de behandeling van persoonlijkheidsproblematiek, trauma, angst- en stemmingsstoornissen. Belangrijk hierin vind ik het samen vormgeven van het traject, door jou te betrekken bij de keuzes die we maken. Mijn houding is betrokken, open, nieuwsgierig en doortastend. Ik streef ernaar om een veilige plek te creëren, van waaruit patronen onderzocht en doorbroken kunnen worden en waar er ruimte mag zijn voor het (leren) toelaten van emoties. Daarbij vind ik het vaak zinvol om de mensen die voor jou belangrijk zijn te betrekken bij de behandeling, ter ondersteuning van jou of als zij voor jou onderdeel van het probleem vormen. In de behandeling zal de focus niet alleen op je klachten liggen, maar hebben we ook aandacht zijn voor jouw sterke kanten en hoe we deze kunnen inzetten om te herstellen.
De afgelopen jaren ben ik opgeleid in verschillende behandelvormen. Ik werk het meest met schematherapie (registratie senior schematherapeut vanaf 2023), interventies vanuit de cognitieve gedragstherapie, EMDR en narratieve exposure therapie (NET).

BIG-nr: 79923938825

Ons team psychologen & praktijkondersteuners

Wachttijden per locatie

Afhankelijk van uw klachten is de minimale wachttijd tussen aanmelding en intake zoals hieronder.
De wachttijd tussen intake en behandeling is +/- 4 weken. Er is geen verschil tussen diagnosegroepen.

Nijkerk

0
GBGGZ
0
SGGZ

Lunteren

0
GBGGZ
0
SGGZ

Zeewolde

0
GBGGZ
0
SGGZ

Wachttijden bijgewerkt per 8 juli 2024.

Bel mij s.v.p.

Nieuwe aanmelding? Klik hier.

De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.