Roy van der Ven

Specialisme(n): Cognitieve gedragstherapie

Bij Vitaal GGZ werk ik als basispsycholoog op de locatie Lunteren.

Therapie nemen vraagt om een plek waar je je veilig voelt, waar je de ruimte ervaart om te zijn wie je bent en bespreekbaar te maken wat je dwars zit. Vitaal GGZ is zo’n plek.

Persoonlijk werk ik met een cognitief gedragstherapeutisch kader en heb ik een cliëntgerichte benadering, waarbij niet zozeer de techniek maar de mens centraal staat in de therapie. Wat mij kenmerkt is mijn natuurlijke rust en nieuwsgierige, onderzoekende houding. In de therapie hecht ik veel waarde aan het leren begrijpen waarom je vastloopt en hoe we deze inzichten kunnen omzetten naar doelgericht gedrag. Dat doe ik vanuit verbinding en met een kritisch, objectief oog op jouw situatie.

Mijn opleidingsachtergrond in de psychologie begon met een bachelor aan de Universiteit Utrecht, waarna ik op de Radboud Universiteit in Nijmegen mijn masterdiploma behaalde. Eerdere ervaring heb ik opgedaan als stagiair bij GGz Centraal. Daar bood ik op verschillende klinische afdelingen ondersteuning aan cliënten, onder meer als gesprekspartner op het gebied van leefstijl, voeding en beweging. Vervolgens begon ik bij Vitaal GGZ in Nijkerk als psycholoog in opleiding, waar ik doorgroeide tot basispsycholoog. Naast mijn werk bij Vitaal GGZ ben ik sinds 2017 actief als (kracht)trainer en coach bij een studio in Amersfoort. Hier begeleid ik cliënten naar hun fysieke doelen en coach ik op wat hen 'beweegt'.

Ons team psychologen & praktijkondersteuners

Wachttijden per locatie

Afhankelijk van uw klachten is de minimale wachttijd tussen aanmelding en intake zoals hieronder.
De wachttijd tussen intake en behandeling is +/- 4 weken. Er is geen verschil tussen diagnosegroepen.

Nijkerk

0
GBGGZ
0
SGGZ

Lunteren

0
GBGGZ
0
SGGZ

Zeewolde

0
GBGGZ
0
SGGZ

Wachttijden bijgewerkt per 8 juli 2024.

Bel mij s.v.p.

Nieuwe aanmelding? Klik hier.

De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.