Margreet van der Horst

Specialisme(n): Schematherapie, Specialistische GGZ, Persoonsgericht psychotherapeut, Cliëntgericht, Existentieel, Psychodynamisch, Psychotraumatherapeut NtVP/EMDR/NET, Diagnostiek, Opleiding en supervisie

Margreet van der Horst werkt als Klinisch psycholoog/psychotherapeut en als Praktijkopleider voor de post-master opleidingen tot GZ-psycholoog en tot Psychotherapeut. Zij begon haar loopbaan in 1993 als psycholoog, is sindsdien werkzaam in de GGZ in diverse instellingen. Zij werkt individueel en met groepen en is gespecialiseerd in de behandeling van vroeg trauma en van persoonlijkheidsproblematiek. Zij heeft jarenlange ervaring als diagnosticus, als behandelaar, als beleidsverantwoordelijke en als opleider.

Na het volgen van de opleiding tot psychotherapeut, specialiseerde zij zich tot cliëntgericht psychotherapeut (2001), EMDR-therapeut (2005), psychotraumatherapeut (2014) en schematherapeut (2016). Margreet is geregistreerd supervisor voor diverse specialistische psychotherapieverenigingen (NVP, VPeP, VSt, NtVP).

Zij vindt het vooral belangrijk om goed te luisteren en samen te ontdekken hoe je ruimte maakt om te luisteren naar wat voor jou belangrijk is en je meer te verbinden met jezelf en anderen.

BIG-nr. Psychotherapeut 39049260916
BIG-nr. GZ-psycholoog en Klinisch Psycholoog 19049260925

Ons team psychologen & praktijkondersteuners

Wachttijden per locatie

Afhankelijk van uw klachten is de minimale wachttijd tussen aanmelding en intake zoals hieronder.
De wachttijd tussen intake en behandeling is +/- 4 weken. Er is geen verschil tussen diagnosegroepen.

Nijkerk

0
GBGGZ
0
SGGZ

Lunteren

0
GBGGZ
0
SGGZ

Zeewolde

0
GBGGZ
0
SGGZ

Wachttijden bijgewerkt per 8 juli 2024.

Bel mij s.v.p.

Nieuwe aanmelding? Klik hier.

De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.